Neil Hampshire

Neil Hampshire

Chief Information en Digital Officer

Gedurende zijn dertigjarige carrière heeft Neil Hampshire zich altijd gericht op het idee van transformatie: hoe de juiste digitale mogelijkheden en datagestuurde processen de bereidheid van een bedrijf om meer te doen dan alleen maar te concurreren kunnen hervormen: om te gedijen.

“Wat mij het meest opwindt aan Ocean Spray is dat we een historisch merk zijn dat voortdurend vooruitkijkt. De kans die we voor ons hebben, vanuit het perspectief van technologie en bedrijfsmodernisering, is stimulerend: we gaan Ocean Spray de komende 100 jaar in katapulteren”, merkt Neil op.

Als Chief Information and Digital Officer geeft Neil leiding aan de teams voor gegevensinformatiebeveiliging, wereldwijde IT-operaties, business intelligence, tech engineering, tech projectmanagement en applicatietechnologie van Ocean Spray. Daarnaast is hij mede-leider van het xELERATE bedrijfstransformatie-initiatief van Ocean Spray.

Voordat hij bij Ocean Spray kwam, was hij Vice President Global IT Operations voor Subway. Daarnaast heeft Neil tijd doorgebracht in een breed scala van industrieën in technologische leiderschapsposities, waaronder ModusLink, Reckitt Benckiser, Wrigley en Gillette. Hij heeft een bewezen staat van dienst in het opbouwen van goed presterende en betrokken teams, waardoor meetbare groei en efficiëntie worden gestimuleerd.

“Als ik aan onze waarden denk – de mentaliteit van de teler, duurzame resultaten, integriteit boven alles en inclusief teamwerk – zie ik dat technologie in elk ervan is ingebed. Ons technologieteam denkt aan onze mensen, zodat ze goed kunnen samenwerken, efficiënt kunnen werken en het goede kunnen doen voor onze coöperatie en telers-eigenaren.”

Neil behaalde zijn bachelordiploma in Engineering aan de Brunel University en is afgestudeerd aan het Chief Digital Officer Program van MIT.

Sarah Evans

Sarah Evans

Senior Vice President en Chief Human Resources Officer

50

Katy Galle

Katy Galle

Senior Vice President Onderzoek & Ontwikkeling en Duurzaamheid

50