Katy Galle

Katy Galle

Senior Vice President Onderzoek & Ontwikkeling en Duurzaamheid

Katy Galle is Senior Vice President Research & Development en Sustainability bij Ocean Spray. In deze rol cultiveert ze geavanceerde nieuwe producten om de innovatiepijplijn voor Ocean Spray te vullen. Ze leidt ook onze strategische duurzaamheidsinitiatieven, evenals ons werk op het gebied van consumentenzaken. Galle speelt ook een belangrijke rol bij het verder versterken van de leidende rol van Ocean Spray in de industrie en het bevorderen van de kracht van onderzoek en ontwikkeling in combinatie met voedselveiligheid en kwaliteitsborging.

“Ik kijk er altijd naar uit - hoe kunnen we in contact komen met nieuwe consumenten en nieuwe en boeiende producten creëren? En ervoor zorgen dat we ideeën bedenken en innoveren op manieren die worden gedragen door wetenschap, voeding en technologie, ”reageert ze. "Terwijl we nadenken over de toekomst van Ocean Spray voor onze boeren-eigenaren, moeten we ook streven naar onze impact en zorgen voor een gezondere planeet met gezondere mensen."

Voor Ocean Spray werkte zij bij Dunkin 'Brands, meest recentelijk als VP culinaire innovatie, voor zowel de teams van Dunkin' als Baskin Robbins. Hier leidde ze haar team om een ​​driejarige innovatiepijplijn te creëren die was afgestemd op de strenge groeiplatforms van Dunkin in de hele portefeuille. .

Galle is een twintigjarige PepsiCo veteraan, waar ze zich uitgebreid heeft ontwikkeld in de innovatie en commercialisering van dranken en waar ze veel nieuwe producten wereldwijd heeft gelanceerd. Ze heeft ook eerdere functies bekleed op het gebied van productontwikkeling en fundamenteel onderzoek bij Seagram's en Kraft Foods. Tevens was ze lid van de raad van bestuur van de Flavour Extract Manufacturers Association.

Neil Hampshire

Neil Hampshire

Chief Information en Digital Officer

50

Joe Harrington

Joe Harrington

Senior Vice President, General Counsel en Corporate Secretary

50