Ons doel

Boerderijen verbinden met families voor een beter leven

Boerderijen verbinden met families voor een beter leven

Onze missie bij Ocean Spray is om boerderijen met families te verbinden voor een beter leven. Samen met onze telers zetten we ons in voor de gezondheid van mens, gemeenschap en planeet. Bij Ocean Spray is impact geen onderdeel van ons bedrijf, het ìs ons bedrijf. We zetten ons in voor een gezondere planeet vol gezondere mensen.

Wereldwijde impact

We streven ernaar om in 2020 100% van ons fruit duurzaam te telen.

Als coöperatie van telers sinds 1930, zit onze toewijding aan duurzaamheid en transparantie diep. Veel van onze 700 familietelers beheren al meer dan vier generaties lang cranberryboerderijen, te beginnen met de cranberrywingerd en de voedzame bessen. Onze Ocean Spray-telers werken het hele jaar door om ons superfruit te voeden en te beschermen, van het zorgvuldig letten op vorst in de winter tot waterbesparing voor hergebruik op de boerderij. Onze eet- en drinkgelegenheden werken er ook hard aan om ervoor te zorgen dat de kracht van onze cranberries zijn weg vindt naar elke slok en hap van onze producten. Tenslotte omhult en beschermt onze doordachte verpakking deze bessen zodat de wereld ervan kan genieten.

We zijn ook bezig met het aanpakken van klimaatverandering, het besparen van water en het beschermen van mensenrechten. Onze kernpijlers houden ons op één lijn met onze missie, zodat we een regeneratieve en veerkrachtige coöperatie kunnen zijn voor de komende generaties.

50

Regeneratieve cranberrylandbouw

Regeneratieve cranberrylandbouw

50

Duurzame
toeleveringsketen

Duurzame
toeleveringsketen

50

Zinvolle
Verpakking

Zinvolle
Verpakking

50