Sarah Evans

Sarah Evans

Senior Vice President en Chief Human Resources Officer

Gedurende haar bijna twintigjarige carrière bij het leiden van human resources- en talentorganisaties, heeft Sarah Evans altijd een passie gehad voor het bouwen van teams en culturen waarin medewerkers kunnen groeien en bloeien. “Ik geef veel om het creëren van een inclusieve cultuur en een omgeving waarin onze teamleden hun best kunnen doen. Het is belangrijk dat ze zich gesteund voelen bij het behalen van persoonlijke en professionele doelen. "

Sarah leidt het wereldwijde human resources-team van Ocean Spray, dat talentwerving, diversiteit en inclusie, HR Business Partnership, Total Rewards, Organisatieontwikkeling en Interne & Executive Communications omvat.

“Ik ben erg blij om me bij dit ongelooflijke team aan te sluiten. Ocean Spray heeft zo'n rijke geschiedenis, maar het heeft ook een ongelooflijk spannende en mooie toekomst. Om ervoor te zorgen dat deze coöperatie blijft groeien en zich blijft ontwikkelen voor onze familiale boeren-eigenaren, hebben we toegewijde, getalenteerde teamleden nodig, om het voortouw te nemen."

Ze komt naar ons vanuit Terminix, waar ze voor het laatst werkzaam was als Vice President Human Resources. In die rol leidde ze de HR-organisatie met een divers personeelsbestand van meer dan 10.000 medewerkers in zowel de residentiële als de commerciële divisie. Ze was verantwoordelijk voor het ontwerpen en aansturen van de Terminix-strategie menselijk kapitaal voor het verwerven, groeien, belonen en behouden van het beste talent. Daarvoor was Sarah ook Vice President Talent, waar ze verantwoordelijk was voor werving, management en ontwikkeling van talent in de hele onderneming.

Voordat ze bij Terminix kwam, werkte Sarah verschillende jaren bij Walmart, waar ze verschillende functies bekleedde in de wereldwijde talentmanagement. Hier was zij verantwoordelijk voor de opvolging van leidinggevenden, prestatie management, executive coaching, versnelde ontwikkeling, selectie en beoordeling voor hun 2,3 miljoen medewerkers over de hele wereld. Ze werkte ook 5 jaar bij TECO Energy.

Celina Li

Celina Li

Chief Commercial Officer and General Manager, International & Ingredients

50

Neil Hampshire

Neil Hampshire

Chief Information en Digital Officer

50