Tom Hayes

Tom Hayes

President en Chief Executive Officer

Tom Hayes is een erkend innovator en onderscheiden leidinggevende in de voedingsindustrie die de afgelopen drie decennia 's werelds bekendste merken heeft begeleid. Als Ocean Spray's President en CEO leidt hij nu 's werelds grootste producent van cranberrysappen, sapdranken en gedroogde cranberry's en houdt hij toezicht op onze wereldwijde organisatie van meer dan 700 telers en 2.000 werknemers. Tom komt naar Ocean Spray nu onze coöperatie haar honderdjarige bestaan nadert en is erop gericht om het bedrijf te positioneren voor nog eens 100 jaar succes.

"Voor iedereen zoals ik, die in New England is opgegroeid, is de naam Ocean Spray niet alleen een wereldwijd merk - het maakt deel uit van onze cultuur. Het erfgoed van het bedrijf en zijn 700 telers is een erfgoed dat over de hele wereld gevierd en gedeeld moet worden, en ik wil ervoor zorgen dat het wordt beschermd en gepositioneerd om nog voor een lange tijd te groeien".

Tom heeft gedurende zijn hele carrière een belangrijke rol gespeeld in het begeleiden van de voedingsindustrie naar innovatie, duurzaamheid en positieve groei. Als voormalig president en CEO van Tyson Foods leidde hij dit grootste voedingsmiddelenbedrijf in de VS met een omzet van 40 miljard dollar en 122.000 werknemers, en introduceerde hij een nieuw merk, doelstelling, een wereldwijde groeistrategie en een aanpak voor duurzaamheid. Bij Tyson leidde Tom ook populaire consumentenmerken zoals Tyson®, Jimmy Dean®, Hillshire Farm® en Ball Park®.

Voordat hij Tyson leidde, was Tom Chief Supply Chain Officer bij Hillshire Brands en Sara Lee en bekleedde hij belangrijke leidinggevende functies bij US Foods, ConAgra en Kraft. Het meest recent was Tom partner bij Entrepreneurial Equity Partners (e2p), een private equity firma die investeert in bedrijven in het middensegment van de voedingsindustrie. Tom is afkomstig uit het zuiden van New Hampshire en behaalde een BA aan de University of New Hampshire en een MBA aan de Northwestern University.

"Terwijl Ocean Spray zijn honderdjarig bestaan nadert, krijgen we de buitengewone kans om naar de toekomst te kijken, nieuwe uitdagingen aan te gaan en ervoor te zorgen dat deze coöperatie nog honderd jaar succes heeft. We zullen samen gaan groeien zodat we samen kunnen winnen."

Jeff LaFleur

Jeff LaFleur

Vice-president, telersrelaties

50

Kristin Forney

Kristin Forney

Chief Financial Officer

50