Kristin Forney

Kristin Forney

Chief Financial Officer

Kristin Forney is een veteraan in de CPG en de voedingsindustrie, een leider die meer dan 28 jaar financiële ervaring meebrengt naar Ocean Spray, om nog maar te zwijgen van een inherent begrip van de manier van leven op de boerderij.

“Ik ben opgegroeid op een boerderij in Nebraska, dus ik begrijp zeker het doel van deze historische landbouwcoöperatie en ben er diep mee verbonden. Onze boerderijen verbinden met gezinnen voor een beter leven, gaat voor mij over het verder versterken en vormgeven van een welvarende toekomst voor Ocean Spray en zijn boereneigenaren.”

Als Chief Financial Officer leidt Kris de teams voor financiële planning en analyse, corporate controller, corporate development, inkoop en transformatie van Ocean Spray. Voordat ze bij Ocean Spray kwam, was ze Senior Vice President en CFO voor het Noord-Amerikaanse segment van de Hain Celestial Group, waar ze leiding gaf aan een financiële organisatie die een omzet van $ 1,6 miljard op het gebied van biologische en natuurlijke producten ondersteunde. Tijdens de periode bij Hain Celestial Group, was het leiderschap van Kris een integraal onderdeel van het transformeren van de Noord-Amerikaanse activiteiten in een sterke werkmaatschappij, terwijl ze tegelijkertijd financiële capaciteiten opbouwde om het bedrijf te positioneren voor groei.

Kris heeft in de loop van 15 jaar ook leidinggevende functies bekleed op het gebied van financiën en omzetgroei bij meerdere bedrijven bij ConAgra Brands. Ze is ook een Certified Public Accountant, na bijna vijf jaar in de overheidsboekhouding te hebben gewerkt bij Grant Thornton.

“Ik ben heel blij om bij Ocean Spray te zijn op zo'n cruciaal moment in hun geschiedenis, en ik ben echt nederig door de mogelijkheid om voor en met de boeren-eigenaren van Ocean Spray te werken. Om sterke financiële resultaten te leveren, doen we hun kleine familieboerderijen goed."

Kris behaalde haar bachelor's degree in Business Administration met de nadruk in Accounting van Hastings College en is een Certified Public Accountant.

Monisha Dabek

Monisha Dabek

Senior Vice President en Chief Commercial Officer, VS.

50

Tom Hayes

Tom Hayes

President en Chief Executive Officer

50