Earl Larson

Earl Larson

Senior Vice President en Chief Supply Chain Officer

Als Senior Vice President en Chief Supply Chain Officer is Earl verantwoordelijk voor alle aspecten van de wereldwijde logistiek, wereldwijde klantoperaties, productie- en operationele planningsteams van de coöperatie. Earl maakt sinds 2004 deel uit van de coöperatie en heeft grote waardering voor de manier waarop onze gezinnen werken om onze familieboerderijen te ondersteunen.

"Een deel van wat het harde werk en de passie van ons team voor hun vak drijft, is te weten dat we uiteindelijk verbonden zijn met het in stand houden van familiebedrijven voor de komende generaties."

Earl heeft verschillende leidinggevende functies bekleed binnen de toeleveringsketen en productiefuncties. Hij heeft bijgedragen aan het vormgeven van de veiligheid, kwaliteit en productieprestaties van Ocean Spray van wereldklasse. Voordat hij bij Ocean Spray kwam, werkte Earl bijna vijftien jaar voor Pepsi-Cola in verschillende vooruitstrevende operationele hoedanigheden.

Het vinden van de juiste balans tussen service en kosten is elke dag een opportuniteit voor Earl's team. “Onze klanten effectief bedienen en tegelijkertijd de laagste kosten nastreven, is ingebed in onze Supply Chain en Operatie-processen. In een snel veranderende markt zijn flexibiliteit en aanpassingsvermogen van cruciaal belang, dus we moeten voorbereid zijn als er zich kansen voordoen. "

Joe Harrington

Joe Harrington

Senior Vice President, General Counsel en Corporate Secretary

50

Jeff LaFleur

Jeff LaFleur

Vice-president, telersrelaties

50