Earl Larson

Earl Larson

Vice President, Global Supply Chain & Operations

Earl is Vice President van Global Supply Chain Operations en is verantwoordelijk voor alle aspecten van de teams voor Productie, Fruitontvangst, Global Logistics, Global Customer Operations en Operations Planning van de coöperatie. Earl maakt sinds 2004 deel uit van de coöperatie en heeft veel waardering voor de manier waarop onze families zich inzetten voor onze familieboerderijen. “Het harde werk en de passie van ons team wordt onder andere gedreven door het feit dat we weten dat het in stand houden van familieboerderijen voor de komende generaties ons uiteindelijke doel is.”

Earl heeft een verscheidenheid aan leidinggevende functies bekleed binnen de toeleveringsketen en productie en heeft zo geholpen om de wereldvermaarde veiligheid, kwaliteit en productieprestaties van Ocean Spray te vormen. Voordat Earl bij Ocean Spray kwam, werkte hij bijna vijftien jaar voor Pepsi-Cola in verschillende progressieve operationele capaciteiten.

Het vinden van een balans tussen service en kosten is elke dag een mooie uitdaging voor Earl's team. Het effectief bedienen van onze klanten terwijl we ons richten op de laagste kosten is verankerd in onze toeleveringsketen- en werkprocessen. In een snel veranderende markt zijn flexibiliteit en aanpassingsvermogen van cruciaal belang, dus moeten we klaar staan als er zich kansen voordoen.

Yash Sikand

Yash Sikand

Vice President, Marketing

50

Chris Ferzli

Chris Ferzli

Director, Global Corporate Affairs

50