Yash Sikand

Yash Sikand

Vice President, Marketing

Yash Sikand is een 25-jarige veteraan inde Consumer Product Goods (CPG) industrie met focus op analyse, inzichten en strategie. Zijn passie is om bedrijven te helpen bij het ontwikkelen en uitvoeren van strategieën die voortkomen uit consumenteninzichten, en tegelijkertijd de efficiëntie te verhogen door gebruik te maken van analytics en processen.

Yash kwam in januari 2018 bij Ocean Spray werken en is momenteel Vice President Marketing. In deze cruciale rol binnen de coöperatie ontwikkelt en implementeert Yash een consumentgerichte benadering, en houdt hij toezicht op onze teams voor Insights, Revenue Management, Integrated Marketing, Category Management en IBP Processes.

“De geliefde producten en merken van Ocean Spray hebben zo'n ongelooflijke kracht en geschiedenis. Maar wat mij opvalt is onze unieke coöperatieve structuur. Het strategische werk dat ik doe om groei te stimuleren heeft een direct voordeel voor familietelers, een verantwoordelijkheid waar ik elke dag enthousiast over en trots op ben.”

Hij begon zijn carrière met geavanceerde analyses voor CPG-bedrijven bij AC Nielsen, waarna hij meer dan 20 jaar werkte in een verscheidenheid aan leiderschapsfuncties bij Philip Morris, Kraft, Wrigley en MillerCoors.

Jamie Head

Jamie Head

Chief Digital en Technology Officer

50

Earl Larson

Earl Larson

Vice President, Global Supply Chain & Operations

50