Rizal Hamdallah

Rizal Hamdallah

Global Chief Innovation Officer

Rizal heeft zijn carrière gewijd aan het creëren van impact door middel van innovatie. Als leider van onze teams Innovation en Research and Development is hij belast met het ontwikkelen van de volgende generatie gezondheidsgerichte producten voor onze historische coöperatie van telers-.

“In mijn diepste wezen ben ik een ontwerper, en gedurende mijn hele carrière heb ik me laten leiden om de consument te begrijpen en empathie op te bouwen. Uiteindelijk is dat de manier om innovatieve producten te ontwikkelen en te leveren waarvan consumenten niet eens wisten dat ze die nodig hadden," zei Rizal. "Ik verheug me erop om voort te bouwen op de fundamentele nalatenschap van Ocean Spray en het volgende hoofdstuk van gezonde, heerlijke producten voor consumenten over de hele wereld te ontwikkelen.””

Voordat hij bij Ocean Spray kwam, was Rizal Managing Director bij Tyson Foods, waar hij hielp bij het lanceren van een reeks nieuwe productcategorieën. Hij werkte ook bij FMCG bedrijven zoals Unilever, Nestle, Abbott Laboratories en SC Johnson. Daarnaast is hij de oprichter van GetBetty, Inc. een startup met beautydiensten op aanvraag

In 2019 werd Rizal uitgeroepen tot een van de "40 Under 40" gehonoreerden van het Boston Business Journal. Hij is ook een Amerikaanse patenthouder, en in 2018 ontving hij de “Most Active Corporation of the Year”-award van Plug and Play, een wereldwijd innovatieplatform.

Jamie Head

Jamie Head

Chief Digital en Technology Officer

50

Daniel Cunha

Daniel Cunha

Senior Vice President en Chief Financial Officer

50