Judy L'Heureux

Judy L’Heureux

Director, Innovation Navigation

Als je Judy vraagt hoe ze een echte cranberry-ambassadeur is geworden, dan is het allemaal begonnen met het ontmoeten van het Ocean Spray-team op al onze locaties. "Toen ik in 2012 voor het eerst naar Ocean Spray kwam, reisde ik naar elke productiefaciliteit en had ik het genoegen veel toegewijde collega’s formeel en informeel te ontmoeten Het was meteen duidelijk dat de medewerkers er trots op zijn dat ze resultaten leveren voor de familiebedrijven van onze telers."

Judy is momenteel directeur van het Bureau voor strategisch projectbeheer van Ocean Spray en leidt kritieke strategische projecten voor de coöperatie die ons bedrijf vooruithelpen. Judy was eerder directeur Human Resources, waar ze leiding gaf aan de Human Resources-zakenpartner en Productie Human Resources-teams van de coöperatie. Ze hielp bij het creëren van een wereldwijde HR-organisatie, verbeterde onze leer-, ontwikkelings- en hoogpresterende werkcultuur en ontwikkelde diversiteits- en inclusieprogramma's.

Voordat ze bij Ocean Spray kwam, werkte Judy 13 jaar bij Destination XL, waar ze voor het laatst als Vice President Operations leiding gaf aan projectmanagement, inkoop, beleid en andere belangrijke functies.

Mijn rollen bij Ocean Spray hebben mij de kans gegeven om samen te werken met collega's en teams uit elke functie van de coöperatie, dus ik heb een unieke kijk op hoe elke baan, elk team, elk initiatief invloed heeft op dit merk en onze teler-eigenaren.”

Chris Ferzli

Chris Ferzli

Director, Global Corporate Affairs

50

Tom Hayes

Tom Hayes

President en Chief Executive Officer

50