Chris Ferzli

Chris Ferzli

Director, Global Corporate Affairs

Chris heeft haar carrière gewijd aan het bouwen van een gezondere toekomst voor mens, planeet en gemeenschap, waardoor ze van nature goed past bij de Ocean Spray-coöperatie. “Het is zo'n zinvolle mogelijkheid om te werken voor een coöperatie van telers die de intrinsieke kracht van de cranberries in zijn producten benut, terwijl het tegelijkertijd zorg draagt voor een beter milieu.”

Als directeur Global Corporate Affairs van Ocean Spray leidt Chris de teams Health and Wellness, Public Relations, Consumer Engagement, Executive Communications, Corporate Social Responsibility en Government Affairs van Ocean Spray. In deze rol is haar voornaamste doel om onze boerderijen met gezinnen te verbinden voor een beter leven en het unieke verhaal van Ocean Spray over de hele wereld te vertellen.

Chris is bij Ocean Spray gekomen vanuit het Milken Institute’s Center for Public Health, waar ze strategische partnerschappen bevorderde en de programmering leidde ter verbetering van duurzame oplossingen voor de gezondheidscrises over de hele wereld. Vóór Milken was Chris strategisch directeur en juridisch adviseur voor Michelle Obama’s partnerschap voor een gezonder Amerika, waar ze samenwerkte met bedrijfsleiders, gezondheidsdeskundigen, overheidsfunctionarissen en beroemdheden om de gezondheid en het welzijn in alle gemeenschappen te verbeteren.

De afgelopen 12 jaar heeft Chris meer dan 200 zakelijke partnerschappen verzameld, tientallen marketinginitiatieven geleid, meer dan 100 beroemdheden aangetrokken en juridische en compliance-strategieën geleid. Dit allemaal met de gezondheid en het welzijn van kinderen, gezinnen en gemeenschappen als de kern van haar werk.

Earl Larson

Earl Larson

Vice President, Global Supply Chain & Operations

50

Judy L’Heureux

Judy L’Heureux

Director, Innovation Navigation

50