Brian Schiegg

Brian Schiegg

Senior Vice President, Chief Operating Officer

Als de Senior Vice President, Chief Operating Officer van Ocean Spray leidt Brian onze gehele Noord-Amerikaanse en wereldwijde bedrijfsketen. Van sales tot Operations, Supply Chain en marketing. Brian was meteen enthousiast over zijn rol om er met zijn team voor te zorgen dat ons doel om de boerderijen van Ocean Spray te verbinden met gezinnen voor een beter leven, wordt bevorderd.

“Deze coöperatie heeft een lange geschiedenis en erfgoed, maar we zijn klaar voor nieuwe groei en innovatie. Wat een geweldige kans om onze 700 boeren te ondersteunen, en om met behulp van de passie en inzet van onze wereldwijde verkoop- en ingrediëntenteams de volgende evolutie van Ocean Spray te stimuleren.”

Brian heeft uitgebreide internationale ervaring in consumentenproducten en retail enmet name in het leiden van van succesvolle integratie-, veranderings- en bedrijfsgroei-initiatieven. Voordat hij bij Ocean Spray kwam werken, werkte Brian bij Mars, Inc., waar hij diverse internationale management posities bekleedde, meest recentelijk als hoofd van Mars Wrigley Confectionery Americas Integration and Transformation.

In die rol was hij verantwoordelijk voor de integratie van de grootste regio van het bedrijf, waarbij hij aanzienlijke besparingen en samenwerkingsverbanden voor het bedrijf heeft bewerkstelligd. Hij is ook General Manager van Mars Chocolate Canada en General Manager van de Mars Retail Group geweest. Brian is zijn carrière gestart bij Cargill, een van ’s werelds grootste conglomeraten voor landbouw en voedselverwerking.

Tom Hayes

Tom Hayes

President en Chief Executive Officer

50

Daniel Cunha

Daniel Cunha

Senior Vice President en Chief Financial Officer

50